BURSA / OSMANGAZİ - Fertur İmam Hatip Ortaokulu

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.”

Nis

İlk yardım eğitim merkezinden gelen sağlık görevlisi okulumuz öğrencilerine "İlk Yardım" semineri verdi.

Nis

Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Sinan ÇİNİBULAK tarafından okulumuz öğrencilerine ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Nis

Yerli ve yabancı ortaklarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz e-Twinning "Steam For a Green World" projemiz başladı. Projeyi DKAB öğretmeni Md. Yrd. Meryem Özgül VARDAR 6/a sınıfı öğrencileriyle yürütmektedir. Başarılar Dileriz.

Nis

"Bursa Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Çalıştayı", Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif BAYRAK, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Dijital Beceriler Daire Başkanı Sümeyye Hatice ERAL, Bakanlık temsilcileri, proje uzmanları, okul müdürleri ve öğretmenlerin katılımıyla 9 Şubat 2024'te Merinos AKKM'de gerçekleştirildi. Okulumuzdan Md. Yrd. Meryem Özgül VARDAR çalıştaya katılmıştır.

Ara

Okulumuzda Nizam Karasu proje İmam Hatip Lisesesinde edebiyat öğretmeni olan Şair Hayrullah Gürdağ ve Hikaye Yazarı Engin Elman'ın katılımıyla "Edebiyat Söyleşileri" etkinliği yapıldı.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."                                                                                                       Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Ekm

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Ekm

6.sınıf öğrencilerimizi kodlamayla tanıştırdık ve kodlama ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçlayarak kodlabüyü.kodris.com sitesi üzerinden eğlenceli etkinlikler yaptık. Etkinlikleri tamamlayan tüm öğrencilerimize katılım sertifikalarını verdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılımız Hayırlı olsun.

Eyl

Geçen yıl çalışmalarımızı yaptığımız Meb Robot Ekibimizle 6-9 Eylül tarihlerinde Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleşen yarışmaya Temel Çizgi İzleyen Kategorisinde katılım sağladık.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılını da başarı ve güzellikle tamamladık.

Sevgili mezun öğrencilerimiz,

Sizinle dört yıl anılar biriktirdik ve şimdi mezun oluyorsunuz. Tüm eğitim-öğretim hayatınız boyunca başarı sizinle olsun, yolunuz açık olsun.

Haz

Anasınıfı öğrencilerimiz velilerimiz ve öğretmenlerimizin buluştuğu bahar pikniğinde oyunlar oynandı ve eğlenceli vakit geçirildi.

Haz

Okulumuzda Beden Eğitimi öğretmeni Fahriye Saraçoğlu tarafından düzenlenen spor senliklerinde futbol ve voleybol turnuvaları başarıyla tamamlandı.